Pop Art – Coca Cola Pure as Sunlight

van Jan Keteleer

Pop Art – Coca Cola Pure as Sunlight van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438227
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

"Puur als zonlicht" is een ander voorbeeld van de vele, vele geliefde slogans die Coca-Cola in de loop der jaren heeft gebruikt. Dit kunstwerk kan een ideale aanvulling zijn op bijna elke kamer in huis of op kantoor. Je zult willen opmerken dat het stuk de unieke visuals van het Coca-Cola-logo en -fles combineert met een krachtig beeld van een naakte vrouw. Dit eerbetoon aan de menselijke vorm van het naakt biedt een fascinerend contrast met alle visuals die te maken hebben met de merknaam Coke. Simpel gezegd, als je van alles houdt wat met pop art te maken heeft, dan ga je van dit stuk houden.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken