Pop Art - Coca Cola Taste the feeling

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438229

10% voorjaarskorting
Nog 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 122 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

"Smaak het gevoel" is een klassieke slogan van Coca-Cola. Wanneer we die slogan combineren met het krachtige uiterlijk van een half lege colafles, worden we meteen teruggevoerd naar een tijd waarin Coca-Cola iets anders voor ons betekende. Wanneer je deze dingen samenbrengt met het iconische colokonogram en vervolgens de aanwezigheid van een opvallende, mooie naakte vrouw toevoegt, wordt onze geest naar een werkelijk unieke plek gebracht. Wat betekenen al deze dingen als ze bij elkaar worden gebracht? We kunnen alleen speculeren. We kunnen alleen naar haar gezicht kijken, nadenken over de slogan en ons afvragen wat er daarna komt.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken