Pop Art – Gulf Gasoline

van Jan Keteleer

Pop Art – Gulf Gasoline van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438188
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

"Die goede Gulf benzine" is een slogan die veel mensen met veel liefde onthouden. Gulf Gasoline heeft enkele iconische beelden gemaakt om hun merk te begeleiden, en je kunt een prachtig voorbeeld hiervan zien in dit kunstwerk. Het stuk fascineert met zijn briljante kleurgebruik en het legendarische Gulf Gasoline-ontwerp. Tegelijkertijd grijpt dit stuk ook je aandacht met een krachtig beeld van een naakte vrouw die de benzinepomp gebruikt. Haar lichaamstaal is assertief, zelfverzekerd en zeker verleidelijk. Dit stuk kan een leuke aanvulling zijn op zowat elke kamer die u maar wilt. Het is een geweldig voorbeeld van pop-art.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken