Pop Art – Michelin Pneus

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438200
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het beeld van een adembenemende naakte vrouw met Michelin-banden tot aan haar enkels zal zeker een fascinerend beeld opleveren. Met het buitengewone detailniveau dat je in dit kunstwerk kunt vinden, ga je absoluut verloren in de mogelijkheden die deze afbeeldingen suggereren. Michelin is een legendarische naam die een aantal gedachten en gevoelens inspireert. Wat betekent het om deze iconische slogan en merknaam te combineren met iets zo eerlijk en open als de naaktvorm van een mens? Er zijn een aantal verschillende potentiële antwoorden op die vraag.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken