Pop Art – Michelin Tires

van Jan Keteleer

Pop Art – Michelin Tires van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438198
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
89 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

Als het gaat om de beste voertuigbanden aller tijden, onderscheiden weinig merknamen zich meer aandachtig voor mensen dan Michelin. Al generaties lang is dit een merk dat de voertuigen van Amerika en elders op de been heeft gehouden. Dit zijn de banden die hebben bijgedragen aan de opbouw van het Amerika dat we tegenwoordig kennen. Zelfs in het heden blijven mensen Michelin-banden gebruiken. Deze gedachten worden op de voorgrond van onze geest gebracht door ze te combineren met de verrassende afbeelding van een vrouw in haar natuurlijke, naakte vorm. Banden omringen de vrouw en ze lijkt zich helemaal op haar gemak te voelen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken