Pop Art – Milkshake

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438196

10% voorjaarskorting
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 122 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het beeld van een milkshake kan ons naar een aantal verschillende gedachten en herinneringen leiden. Dit is het eerste element in dit stuk dat je wilt overwegen. Het volgende dat je in gedachten wilt houden is het feit dat dit misschien een heel, heel groot glas milkshake is. Je zou ook kunnen stellen dat de naakte vrouw die in de milkshake stapt heel, heel klein is. Er is een geval dat moet worden gemaakt voor beide mogelijkheden. Ongeacht wat je waarneemt, dit is een meeslepend kunstwerk dat een fijne toevoeging aan je ruimte kan opleveren.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken