Pop Art – Mobile Pomp

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438186
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

Terwijl je aandacht aanvankelijk kan worden gevangen door de naakte vrouw die je van achteren bekijkt, zijn er verschillende elementen in dit mooie voorbeeld die het waard zijn om meer in detail te waarderen. De Mobilgas benzinepomp biedt een intrigerend contrast met de achterkant van de naakte vrouw, die ook haar handen iets boven haar hoofd heeft geheven. We kunnen alleen raden wat ze aan het doen is met de benzinepomp, maar de combinatie van deze beelden zal je aandacht zeker trekken. Dit is een uitstekend stuk voor iedereen die unieke pop-art waardeert. Het stuk kan vrijwel overal waar je maar wilt worden geïnstalleerd.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken