Pop Art – Shell Pomp

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437986
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

De combinatie van een iconische Shell tankstation pomp met een mooie, naakte vrouw, dit kunstwerk is een fascinerende benadering van pop art. Het detailniveau in dit stuk is eenvoudigweg verbluffend, vooral wat betreft de Shell-benzinepomp. Het opvallende geel van de benzinepomp is ook de moeite waard om te waarderen. Dit is zeker waar als je die geel vergelijkt met de lege achtergrond. De vrouw kijkt weg van ons, dus we kunnen er niet zeker van zijn wat ze denkt. Toch is deze vrouw duidelijk geboeid door de benzinepomp. Je kunt je dit stuk voorstellen op elke gewenste plek.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken