Pop Art – Texaco Pomp

van Jan Keteleer

Pop Art – Texaco Pomp van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437984

10% woonseizoen korting!
Nog 6 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 107 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

Vroege Texaco-benzinepompen hadden iconische beelden en kleuren. Je kunt deze kleuren terugbrengen naar een opvallend leven met dit indrukwekkende kunstwerk. Als een provocerend contrast met de benzinepomp kunnen we een naakte vrouw zien die van ons af staat. Haar naakte achterkant is gecombineerd met een ingetogen pose, en we kunnen ons alleen maar voorstellen wat er mogelijk zou gebeuren in dit meeslepende, unieke stuk. Dit is een uitstekend voorbeeld van pop-art, en het kan een welkome aanvulling zijn op zowat elke kamer of ruimte die u maar kunt bedenken. Er is een unieke energie aan dit stuk dat het heel aantrekkelijk maakt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken