Pop Art – Texaco Pomp

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437984
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

Vroege Texaco-benzinepompen hadden iconische beelden en kleuren. Je kunt deze kleuren terugbrengen naar een opvallend leven met dit indrukwekkende kunstwerk. Als een provocerend contrast met de benzinepomp kunnen we een naakte vrouw zien die van ons af staat. Haar naakte achterkant is gecombineerd met een ingetogen pose, en we kunnen ons alleen maar voorstellen wat er mogelijk zou gebeuren in dit meeslepende, unieke stuk. Dit is een uitstekend voorbeeld van pop-art, en het kan een welkome aanvulling zijn op zowat elke kamer of ruimte die u maar kunt bedenken. Er is een unieke energie aan dit stuk dat het heel aantrekkelijk maakt.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken