Popart Kater

- Werkcode: 629 504

McRoa over Popart Kater

Als personeel van een aantal katten heb ik dagelijks contact met deze fascinerende dieren. Zij zijn dan ook regelmatig onderwerp van mijn fotografie. Dit digitale schilderij is een indringend portret van kater Igor in popart stijl.
McRoa profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door McRoa

McRoa – Marco Brugts, 1963 – fotografeert sinds 1985. Hij studeerde fotografie en grafische vormgeving aan de Rotterdamse Academie van Beeldende Kunsten, tegenwoordig de Willem de Kooning Academie.

Een aantal jaar geleden heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en abstraheren van de realiteit in zijn foto's. Met behulp van diverse technieken creëert hij digitale schilderijen. Soms abstract, maar vaak ook figuratief en vrijwel altijd met een voorkeur voor heldere, uitgesproken kleuren en vormen.

Alle werken van McRoa


Waarom je kiest voor Popart Kater op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Popart Kater

Koop dit digital art werk Popart Kater van McRoa als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 629 504
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden