Populieren in de polder

- Werkcode: 543 643

Jan Sportel Photography over Populieren in de polder

Deze zwart-wit opname is gemaakt in de Johannes Kerkhovenpolder (Woldendorp). In de vroege jaren zestig is in de polder ruim 25 ha boomgaard (appels en peren) aangelegd. Doch in 1970 is besloten de boomgaard te rooien. Financieel kon het niet uit, de markt was te slecht geworden. Bij aanleg van de boomgaard werden ook de noodzakelijke houtsingels aangelegd, bestaande uit populieren. Deze foto geeft een deel van de singels weer die er nu nog staan.
Jan Sportel Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Sportel Photography

Every Picture Tells a Story. Dat wil ik zeggen met mijn foto's. Neem rustig een kijkje in mijn shop. Ik maak dagelijks foto's en alleen die ik geschikt acht voor decoratie aan de muur worden aangeboden.Wil je meer informatie dan kun je mailen: info@jansportel.nl

Alle werken van Jan Sportel Photography


Waarom je kiest voor Populieren in de polder op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Populieren in de polder

Koop dit digital art werk Populieren in de polder van Jan Sportel Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 543 643
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden