Porsche 911GT 3 RS De ultieme rijervaring

Werkcode: 829 353 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Mensen vragen me altijd waarom de Porsche 911GT3 RS de ultieme sportwagen is? Waarschijnlijk omdat het het krachtigste en snelste model van een Porsche is, en omdat hij op maat kan worden besteld in een enorme reeks kleuren, vermogensinstellingen en prestatiepakketten. Maar er is meer dan dat. Het ontwerp is uniek en de ingenieurs achter de creatie hebben jaren gespendeerd aan het verbeteren van de aerodynamica en de gewichtsbalans om hem zo dynamisch en snel mogelijk te maken. Dus waarom is de Porsche 911GT3 RS de ultieme sportwagen?

Het eenvoudige antwoord is dat hij gewoon de beste is. Om dit te bewijzen, moet je maar eens kijken naar de RS-modificaties die te koop zijn. Van grotere, snellere remmen tot grotere, snellere banden - de lijst met opties is schijnbaar eindeloos. Bovendien kunnen de remmen harder worden vastgezet als de temperatuur 's nachts daalt, zodat uw rijervaring zo plezierig mogelijk blijft, ongeacht waar u doorheen rijdt. De remmen kunnen ook worden uitgeschakeld bij hogere snelheden voor een stille rit met weinig weerstand.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.783 klanten geven ons een 4,8 / 5

    Nelleke van Gerv
    Nederland
    4.5 / 5

    helemaal top
    goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Raoul Vandesompel
    Nederland
    5 / 5

    10 op 10
    De werken die ik al gekocht heb zijn bangelijk mooi maar te bediening was heel goed

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Harry
    Nederland
    5 / 5

    Wij zijn zeer tevreden.
    Super service . Erg mooie foto . Ga zeker nog een volgende bestellen. Ga zo door.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Johan & Diana Walop
    Nederland
    5 / 5

    Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Caroline Lichthart
    Nederland
    5 / 5

    Zowel inkomend als beeldmakers hebben wij en uitgaand als kopers vernemen wij de beste ervaringen met Werk aan de Muur.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Adri
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg goed
    Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    Wim
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, super verpakt aangeleverd! Klasse
    Prima werk, alles uitstekend samengesteld en verpakt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Hennie
    Nederland
    4.5 / 5

    Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Niels
    Nederland
    5 / 5

    Heel mooi canvasdoek
    Erg mooi canvasdoek ontvangen van 200cm x 180 cm. Degelijk en zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Prettige communicatie

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    kobus heemskerk
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Jan Terpstra
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige methode om fotograaf en klant bij elkaar te brengen

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
    Danyelle
    Nederland
    3 / 5

    Ze zijn gemakkelijk telefonisch en schriftelijk bereikbaar, professionele oplossing bij klachten

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Porsche 911GT 3 RS De ultieme rijervaring van Jan Keteleer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden