Een Werk aan de Muur shop

Portrait van een wit rund

- Werkcode: 798 017

Willy Sengers over Portrait van een wit rund

Dit rund stond temidden van een kudde met koeien en kalfjes onder bomen ter bescherming tegen de felle zon. Een imposante persoonlijkheid om plotsklaps oog in oog mee te staan. Een close-up van de kop met een stukje lijf en op de achtergrond de bomen die het perceel omzoomden. Door het licht van zon en bladeren ontstaat een interessante tekening op de kop en t stuk lijf van het dier.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Portrait van een wit rund op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portrait van een wit rund

Koop de foto Portrait van een wit rund van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 798 017
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.