Een Werk aan de Muur shop

Portret No.01 - The portrait collection

- Werkcode: 967 088

MadameRuiz over Portret No.01 - The portrait collection

Naast inkt portretten en digitale kunst, heb ik jarenlang met mijn vingers in de acrylverf gezeten. Schilderen op grote doeken, met mijn handen in de materie.

De portretten in The portrait collection zijn geïnspireerd op mijn laatste acryldoeken uit 2016. Het zijn abstract expressionistische vrouwenportretten met grove penseelstreken, vegen, water en zichtbare verfdruppen. In de imperfectie vind ik de spanning, een lijntje, een vlek, een craquelé, een dripping.

Half abstract, half portret.
Ik zoek naar de juiste balans tussen portret en abstractie, tussen herkenning en vervreemding, aanwezigheid en rust.

Gelaagde portretten met veel kleur en rust. Om de rust te waarborgen zoek ik altijd naar het witte vlak en de juiste combinatie van vergrijsde kleuren. In dit werk heeft roze duidelijk de boventoon, met accenten van oker en lichtblauw.

De werken in The portrait collection zijn ontstaan vanuit een experimentele benadering van digitale beeldbewerking. Het werk heeft een lichte visuele structuurtopping gekregen, zodat het hele werk in elkaar blend en je echt het gevoel zal ervaren van een schilderij op linnen.

Ik stel me dit portret voor lekker groot, op een strakke ondergrond zoals acrylglas voor een glanzend resultaat of staal met een matte afwerking, voor een strakke, industriële uitstraling in jouw interieur.
MadameRuiz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door MadameRuiz

Ik ben MadameRuiz, en ben kunstenares van beroep. Ik hoop jou te mogen verblijden met mijn werk. Hier in mijn profiel, of bij jou aan de muur :) Allebei leuk!

Laat je me weten wat je van mijn werk vindt? Ik vind het leuk om met jou in contact te komen. Ook wanneer je een werk van mij in huis hebt ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar het eindresultaat in jouw interieur.

Ik hou enorm veel van alles wat met kunst, cultuur en creativiteit te maken heeft. Ervaren, creëren, doceren en communiceren. Via taal, beeld, non-verbaal en via de muzikale stem.

Ik ben bekend geworden met mijn inkt portretten in opdracht. Mijn werk was voor het eerst voor een groot publiek te zien in het programma VTWonen Weer verliefd op je huis (februari 2021). Ik maak veel inkt portretten van én voor particulieren; van zwangerschapsportretten, huwelijksportretten, kindportretten, liefdesportretten en familieportretten tot portretten van huisdieren zoals honden, katten, paarden en vogels. Deze inkt portretten zijn overigens allemaal handwerk, getekend en geschilderd met oost indische inkt op aquarelpapier.

In mijn shop op werk aan de muur kun je mijn Digital Art bestellen. Omdat ik normaal gesproken vrijwel enkel in opdracht werk, is mijn autonome kunst via Digital Art echt een heerlijke experimentele uitlaatklep. Dit betekent dus ook dat ik lekker blijf experimenteren met schildertechnieken en collagetechnieken middels Photoshop. Hoewel ik dol ben op experimenteren, staat kwalitiet voorop

Alle werken van MadameRuiz


Waarom je kiest voor Portret No.01 - The portrait collection op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portret No.01 - The portrait collection

Koop dit digital art werk Portret No.01 - The portrait collection van MadameRuiz als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 967 088
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.