Een Werk aan de Muur shop

Portret met bloemen, hommels, roodborstjes en een vlinder (blauwe achtergrond)

- Werkcode: 600934

toon joosen over Portret met bloemen, hommels, roodborstjes en een vlinder (blauwe achtergrond)

Oude portretfoto's waar de gezichten uit zijn geknipt fascineren mij enorm. Ik fleur die gaten op. In dit geval met roodborstjes, hommels en een vlinder en elementen van bloemen uit oude tijdschriften. Het geeft het geheel een surrealistisch sfeertje.
toon joosen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door toon joosen

Hallo, ik ben Toon Joosen - art director en visual designer. Ik ben afgestudeerd aan de academie voor moderne kunsten Sint Joost, afdeling grafisch ontwerp. Ik heb gewerkt voor diverse reclamebureaus op verschillende accounts. Sinds 1998 heb ik mijn eigen studio genaamd 'TOON concept, artdirection en design'. Ik werk voor reclamebureaus, uitgevers en voor diverse eigen opdrachtgevers. Ik ontwerp logo's, huisstijlen, flyers, posters, tijdschriften en boeken.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk mijn eigen kunstwerken te maken. Ik maak digitale collages van voornamelijk vintage elementen. Die geven mijn werk een vervreemdende retro sfeer met een sprankje humor. Mijn ideeën zijn gebaseerd op dagelijkse observaties en alledaagse voorwerpen. Ik zet ze meestal op Instagram http://www.instagram.com/toonjoosen

Alle werken van toon joosen


Meer weten over toon joosen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Portret met bloemen, hommels, roodborstjes en een vlinder (blauwe achtergrond) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portret met bloemen, hommels, roodborstjes en een vlinder (blauwe achtergrond)

Koop dit digital art werk Portret met bloemen, hommels, roodborstjes en een vlinder (blauwe achtergrond) van toon joosen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 600934
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.