Portret schilderij van een monnik starend door het raam van zijn kloostercel.

Werkcode: 1 105 779 Kopieer de werkcode

Galerie Ringoot profielfoto Portret van een monnik starend door het raam van zijn kloostercel. Olieverf op Doek - Pieter Ringoot (1921 -2011)

De monnik of kloosterling heeft een bijbel in zijn hand in deze impressionistische weergave. Op de achtergrond zijn de bergen en het bos zichtbaar wat doet vermoeden dat dit tafereel zich in een klooster in een berglandschap afspeelt.

Geschilderd in 1943 op 22 jarige leeftijd tijdens de bezetting van België. Pieter moest vanuit Lebbeke vluchten voor de bezetter maar werd later opgepakt en tewerkgesteld in Boulogne sur Mere. Het is dan ook niet helemaal duidelijk waar dit werk geschilderd is.

Dit werk wordt aangeboden door Galerie Ringoot

Galerie Ringoot is een hommage aan het werk van de Belgische kunstschilder Pieter Ringoot (1921 - 2011) en de Nederlandse illustrator, schrijver en kunstschilder Hans Sturris .

Deze online kunstgalerie toont een selectie uit het werk van de kunstenaars, bestaande uit olieverfschilderijen, aquarellen, pentekeningen, schetsen, acryl schilderijen, aquarellen en pastel tekeningen. De werken zijn gefotografeerd in hoge resolutie en via deze webshop is het mogelijk om reproducties en prints van de werken aan te schaffen.

Met de aanschaf van een reproductie steunt u het onderhoud en de activiteiten van Galerie Ringoot zodat de werken voor het nageslacht bewaard blijven en ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Galerie Ringoot is een initiatief van Stef Ringoot. Illustrator, cartoonist en grafisch vormgever (zie https://www.stefringoot.com). Kleinzoon van Pieter Ringoot en schoonzoon van Hans Sturris.

Meer weten over Galerie Ringoot?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.162 klanten geven ons een 4,8 / 5

    René
    Nederland
    5 / 5

    Top kwaliteit!
    Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is heel groot. Ze beloven wat ze doen: verzending, leverijd, prima verpakking!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Angela
    Nederland
    5 / 5

    Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    H. Zeilstra-Quak
    Nederland
    5 / 5

    Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    Rogier Rogier
    Nederland
    5 / 5

    Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
    I.
    Nederland
    5 / 5

    Er wordt snel gereageerd op vragen en men komt zelf ook met ideeën en tips. Het eindresultaat van het akoestische doek is heel mooi geworden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
    Coppens Rudy
    Nederland
    3.5 / 5

    mooie canvasfoto
    mooie canvasfoto goed verpakt maar nogal duur

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Wilfred
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende webwinkel!
    Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Fam Kwerreveld
    Nederland
    5 / 5

    Heel goede service, op afgesproken datum geleverd, werk ziet er boven verwachting prachtig uit een aanwinst in onze interieur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
    Elise
    Nederland
    5 / 5

    Super service!
    Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Bertina
    Nederland
    5 / 5

    heel blij
    grote keuze bij Werk aan de muur . Wilde iets voor op het toilet en ben leuk geslaagd met een subtiel kunstwerk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Poelem
    Nederland
    5 / 5

    Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Portret schilderij van een monnik starend door het raam van zijn kloostercel. van Galerie Ringoot op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden