Een Werk aan de Muur shop

Portret van Agostino Pallavicini

- Werkcode: 695 455

Zoë Hoetmer over Portret van Agostino Pallavicini

Mijn interpretatie van klassieke schilderijen. Ik heb een passie voor oudheid en ik ben erg nostalgisch. Daarom werk ik graag vanuit mijn voorliefde voor de schilderkunst. Ik geef ze een hedendaags jasje en omarm de klassieke stijl.

Origineel door Anthony van Dyck. Te zien is Agostino Pallavicini, een lid van de Pallavicini-familie en de toekomstige doge van Genua, zit omhuld door de weelderige, golvende rode gewaden die hij draagt in zijn rol als ambassadeur bij de paus. De uitgestrekte stof, spectaculair weergegeven, lijkt een eigen leven te leiden en dreigt het schilderij bijna over te nemen. De luxueuze werveling van stof toont de virtuositeit van Anthony van Dyck als schilder. In 1621 verliet Van Dyck Antwerpen en reisde naar Italië. Dit was een van de eerste schilderijen die hij in Italië maakte, geschilderd in 1621 om de dienst van de oppas als ambassadeur bij de nieuw gekozen paus Gregorius XV te herdenken.
Zoë Hoetmer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Zoë Hoetmer

Ik werk erg realistisch en haal inspiratie uit het alledaagse voor mijn werk. Voor meer informatie/ samenwerkingen of andere mogelijkheden kun je altijd contact zoeken of even op mijn website kijken!

Alle werken van Zoë Hoetmer


Waarom je kiest voor Portret van Agostino Pallavicini als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Portret van Agostino Pallavicini

Koop de illustratie Portret van Agostino Pallavicini van Zoë Hoetmer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 695 455
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.