Een Werk aan de Muur shop

Portret van Jacob Olycan

- Werkcode: 667 328

Zoë Hoetmer over Portret van Jacob Olycan

Mijn interpretatie van klassieke schilderijen. Ik heb een passie voor oudheid en ik ben erg nostalgisch. Daarom werk ik graag vanuit mijn voorliefde voor de schilderkunst. Ik geef ze een hedendaags jasje en omarm de klassieke stijl.

Origineel door Frans Hals.
Jacob Olycan was een rijke Haarlemse brouwer. Toen hij trouwde met Aletta Hanemans, liet het paar hun portret schilderen door de beste portretschilder van de stad: Frans Hals. Hij maakte twee schilderijen - de bruidegom aan de linkerkant en de bruid aan de rechterkant, helemaal in lijn met de conventie van de dag.

Olycan, 29 jaar oud, kijkt ons hand op heup, van bovenaf en straalt trots en zelfvertrouwen uit. Hij draagt een stijlvol glanzend zwart pak en een prachtige kraag van wit kant die met grote nauwkeurigheid zijn geverfd.
Zoë Hoetmer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Zoë Hoetmer

Ik werk erg realistisch en haal inspiratie uit het alledaagse voor mijn werk. Voor meer informatie/ samenwerkingen of andere mogelijkheden kun je altijd contact zoeken of even op mijn website kijken!

Alle werken van Zoë Hoetmer


Waarom je kiest voor Portret van Jacob Olycan als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Portret van Jacob Olycan

Koop de illustratie Portret van Jacob Olycan van Zoë Hoetmer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 667 328
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.