Een Werk aan de Muur shop

Portret van Princess Sudhira Devi

- Werkcode: 704 548

Zoë Hoetmer over Portret van Princess Sudhira Devi

Mijn interpretatie van klassieke schilderijen. Ik heb een passie voor oudheid en ik ben erg nostalgisch. Daarom werk ik graag vanuit mijn voorliefde voor de schilderkunst. Ik geef ze een hedendaags jasje en omarm de klassieke stijl.

Origineel door Bassano Ltd 1910.
Prinses Sudhira Mander, drukte zich voor betere Anglo-Indiase relaties en was (zowel vooroorlogs als door Rode Kruis-activisme) geassocieerd met de Indiase suffragette prinses Sophia Duleep Singh.

Sudhira werd verliefd op de zwager van haar zus, Alan Mander. Haar moeder was er niet blij mee en nam haar mee op een uitgebreide cruise, maar Alan volgde hen toegewijd over de hele wereld.

Ze woonde met haar man in Engeland, woonachtig in Kingston en Chelsea. Hun moeder omschreef haar als de meest eigenzinnige van haar kinderen ‘ze zou nooit iets doen tenzij ze het wilde’.
Zoë Hoetmer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Zoë Hoetmer

Ik werk erg realistisch en haal inspiratie uit het alledaagse voor mijn werk. Voor meer informatie/ samenwerkingen of andere mogelijkheden kun je altijd contact zoeken of even op mijn website kijken!

Alle werken van Zoë Hoetmer


Waarom je kiest voor Portret van Princess Sudhira Devi als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Portret van Princess Sudhira Devi

Koop de illustratie Portret van Princess Sudhira Devi van Zoë Hoetmer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 704 548
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.