Een Werk aan de Muur shop

Portret van Winifred Cavendish-Bentinck

- Werkcode: 667 421

Zoë Hoetmer over Portret van Winifred Cavendish-Bentinck

Mijn interpretatie van klassieke schilderijen. Ik heb een passie voor oudheid en ik ben erg nostalgisch. Daarom werk ik graag vanuit mijn voorliefde voor de schilderkunst. Ik geef ze een hedendaags jasje en omarm de klassieke stijl.

Origineel door Philip de László. Portret van Winifred Cavendish-Bentinck, hertogin van Portland door Philip de László, 1912. Ze was een Britse humanitaire en dierenwelzijnsactivist. Ze diende als kapper aan HM Koningin Alexandra bij de kroning van Koning Edward VII in 1902, en was Mistress of the Robes vanaf 1913 tot de dood van koningin Alexandra in 1925. De Hertogin van Portland was een gepassioneerde dierenvriend, die de paardenstallen gebruikte voor oude paarden en pony's, evenals honden die een huis nodig hadden. In 1891 werd ze de eerste (en langst dienende) president van de Royal Society for the Protection of Birds en was zij de vice-president van de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals. Ze was ook voorzitter van de damescommissie van de RSPCA.
Zoë Hoetmer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Zoë Hoetmer

Ik werk erg realistisch en haal inspiratie uit het alledaagse voor mijn werk. Voor meer informatie/ samenwerkingen of andere mogelijkheden kun je altijd contact zoeken of even op mijn website kijken!

Alle werken van Zoë Hoetmer


Waarom je kiest voor Portret van Winifred Cavendish-Bentinck als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Portret van Winifred Cavendish-Bentinck

Koop de illustratie Portret van Winifred Cavendish-Bentinck van Zoë Hoetmer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 667 421
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.