Portret van een Creoolse vrouw

- Werkcode: 603 294

Jeroen Kleiberg over Portret van een Creoolse vrouw

De Kaapverdische archipel was onbewoond toen de Portugezen haar in 1456 ontdekten. De moderne bevolking van Kaapverdië stamt af van de mengeling van Europese kolonisten en Afrikaanse slaven die naar de eilanden werden gebracht om op Portugese plantages te werken. De meeste Kaapverdiërs zijn dus mulatten, in het Portugees ook wel mestiços genoemd. Een andere term is creools, dat wil zeggen die van gemengde inheemse Afrikaanse en inheemse Europese afkomst.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Portret van een Creoolse vrouw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portret van een Creoolse vrouw

Koop de foto Portret van een Creoolse vrouw van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 603 294
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden