Een Werk aan de Muur shop

Portret van een Schotse Hooglander

- Werkcode: 985135

Theo Felten over Portret van een Schotse Hooglander

Met enige moeite kun je de ogen ontwaren bij deze jongedame. De foto van deze Hooglanderkoe schoot ik op het Doldersummerveld in Drenthe. Ze drentelde al een tijdje om me heen, bang was ze zeker niet. Zo woest als het dier er uit ziet, zo rustig gedraagt ze zich. Omdat ze me een poosje op haar gemak stond aan te kijken, was het goed mogelijk om een portretfoto als deze van dichtbij te maken. Een kudde van deze dieren is dan ook best wel benaderbaar. Behalve als er kalveren bij lopen, houd dan gepaste afstand. Zowel moeder als vader kunnen dan wat onberekenbaar zijn. Hang deze dame aan de muur en je kamer krijgt direct een robuuste, warme en rustige sfeer tegelijk. Hij doet het goed bij natuurlijke tinten en materialen zoals vachten en huiden. Ook in een industriële inrichting of een zakelijke omgeving past deze sfeermaker prima.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Met een lichte voorkeur voor landschapsfotografie.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Portret van een Schotse Hooglander als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Portret van een Schotse Hooglander

Koop de foto Portret van een Schotse Hooglander van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 985135
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
72 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.