Portret van een Tadjik-man in het Pamir-gebergte

- Werkcode: 693 763

Jeroen Kleiberg over Portret van een Tadjik-man in het Pamir-gebergte

Portret van een Tadjik-man in het Pamir gebergte. Het Pamir gebergte is een bergketen tussen Centraal-Azië, Zuid-Azië en Oost-Azië, op de kruising van de Himalaya met de Tian Shan, Karakoram, Kunlun, Hindu Kush en Hindu Raj. Ze behoren tot de hoogste bergen ter wereld
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Portret van een Tadjik-man in het Pamir-gebergte op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portret van een Tadjik-man in het Pamir-gebergte

Koop de foto Portret van een Tadjik-man in het Pamir-gebergte van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 693 763
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden