Een Werk aan de Muur shop

Portret van een inheemse vrouw

- Werkcode: 705 040

Zoë Hoetmer over Portret van een inheemse vrouw

Ik heb een passie voor oudheid en ik ben erg nostalgisch. Daarom werk ik graag vanuit mijn voorliefde voor de schilderkunst. Ik geef ze een hedendaags jasje en omarm de klassieke stijl.

Een illustratie van een inheemse vrouw, een fictive voorstelling van een traditioneel geklede vrouw.

Tot op de dag van vandaag zijn inheemse volkeren nog vaak het slachtoffer van verschillende vormen van discriminatie. Na de Eerste Wereldoorlog begonnen veel te twijfelen aan de moraliteit van "beschaafde" mensen. Tegelijkertijd voerden de antikoloniale beweging aan dat woorden als 'beschaafd' en 'primitief' producten waren van het kolonialisme, en voerden ze aan dat het kolonialisme zelf destructief was. Pas halverwege de 20e eeuw begon de Europese houding te verschuiven naar de mening dat inheemse volkeren het recht zouden moeten hebben om voor zichzelf te beslissen wat er met hun oude culturen en voorouderlijk land zou gebeuren.
Zoë Hoetmer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Zoë Hoetmer

Ik werk erg realistisch en haal inspiratie uit het alledaagse voor mijn werk. Voor meer informatie/ samenwerkingen of andere mogelijkheden kun je altijd contact zoeken of even op mijn website kijken!

Alle werken van Zoë Hoetmer


Waarom je kiest voor Portret van een inheemse vrouw als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Portret van een inheemse vrouw

Koop de illustratie Portret van een inheemse vrouw van Zoë Hoetmer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 705 040
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.