Een Werk aan de Muur shop

Portret van een jonge dame

- Werkcode: 1 004 547

Jan Keteleer over Portret van een jonge dame

Ik heb met opzet dit gestileerde portret van een jonge vrouw geschilderd tegenover een ruwe groene achtergrond. Haar huid is bleek en haar ogen verraden dat ze in zichzelf gekeerd is.
Aan wat of wie denkt ze? Het kan iets banaals zijn of het kan iets belangrijks zijn; de rode lippen zeggen veel over de jonge vrouw. Er is iets sensueels aan haar en tegelijkertijd is ze zeer goed verzorgd.
Het zwarte haar heeft een blauwe glans. De uitsnijding van het zwarte vest dat ze aanheeft, verraadt dat ze een diep decolleté heeft.

Is ze mysterieus? Ik denk het wel. Kan ze de wereld aan? Zeker weten van wel.
Ze is een vrouw... ...dus kan ze voor zichzelf zorgen.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Portret van een jonge dame op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portret van een jonge dame

Koop dit digital art werk Portret van een jonge dame van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 004 547
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.