Portret van een jonge vrouw met een Noorse bruidskroon

- Werkcode: 844 421

Zoë Hoetmer over Portret van een jonge vrouw met een Noorse bruidskroon

Mijn interpretatie van klassieke schilderijen. Ik heb een passie voor oudheid en ik ben erg nostalgisch. Daarom werk ik graag vanuit mijn voorliefde voor de schilderkunst. Ik geef ze een hedendaags jasje en omarm de klassieke stijl.

Origineel door Solveig Lund. Een jonge vrouw die een Noorse bruidskroon modelleert. Rond de eeuwwisseling verdiende de Noorse fotograaf Solveig Lund (1868-1943) een goed inkomen met het fotograferen van bunadkleding en bruidskleding. Ze was gevestigd in Oslo en had op een gegeven moment 3 verschillende studio's tegelijkertijd in Oslo! Haar foto's waren bedoeld voor ansichtkaarten, vooral gericht op de toeristenmarkt. Ze heeft veel van haar afbeeldingen zelf met de hand ingekleurd.

Traditioneel is een bruidskroon een hoofdtooi die in Midden- en Noord-Europa door alleenstaande vrouwen wordt gedragen op bepaalde feestdagen, festivals en ten slotte op hun bruiloft. De traditie van het gebruik van bruidskronen is zeker niet alleen Noors. In de meeste culturen, zelfs vandaag de dag, is het gebruikelijk dat de bruid op spectaculaire wijze wordt gekleed, en vaak is er een speciale hoofdtooi bijgevoegd.
Zoë Hoetmer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Zoë Hoetmer

Ik werk erg realistisch en haal inspiratie uit het alledaagse voor mijn werk. Voor meer informatie/ samenwerkingen of andere mogelijkheden kun je altijd contact zoeken of even op mijn website kijken!

Alle werken van Zoë Hoetmer


Waarom je kiest voor Portret van een jonge vrouw met een Noorse bruidskroon als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Portret van een jonge vrouw met een Noorse bruidskroon

Koop de illustratie Portret van een jonge vrouw met een Noorse bruidskroon van Zoë Hoetmer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 844 421
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
70,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden