Een Werk aan de Muur shop

Portret van een onbekende edelvrouw in zwarte mantel en koraalkralen

- Werkcode: 667 321

Zoë Hoetmer over Portret van een onbekende edelvrouw in zwarte mantel en koraalkralen

Mijn interpretatie van klassieke schilderijen. Ik heb een passie voor oudheid en ik ben erg nostalgisch. Daarom werk ik graag vanuit mijn voorliefde voor de schilderkunst. Ik geef ze een hedendaags jasje en omarm de klassieke stijl.

Origineel van Anthony van Dyck, Een onbekende 'Genuese edelvrouw' in zwarte mantel en rode koraalkralen. Geschilderd omstreeks 1621. Dit boeiende portret werd geschilderd tijdens de Italiaanse periode van de kunstenaar en toont de schijnbare invloed van zijn meester Peter Paul Rubens.
Hoe komt het dat we met alle wetenschap en technologie in de wereld nog steeds naar deze mooie vrouw verwijzen als 'onbekend'?
Zoë Hoetmer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Zoë Hoetmer

Ik werk erg realistisch en haal inspiratie uit het alledaagse voor mijn werk. Voor meer informatie/ samenwerkingen of andere mogelijkheden kun je altijd contact zoeken of even op mijn website kijken!

Alle werken van Zoë Hoetmer


Waarom je kiest voor Portret van een onbekende edelvrouw in zwarte mantel en koraalkralen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Portret van een onbekende edelvrouw in zwarte mantel en koraalkralen

Koop de illustratie Portret van een onbekende edelvrouw in zwarte mantel en koraalkralen van Zoë Hoetmer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 667 321
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.