Een Werk aan de Muur shop

Portret van een vrouw op een stoel met een boek. Olieverf op karton

- Werkcode: 962 561

Galerie Ringoot over Portret van een vrouw op een stoel met een boek. Olieverf op karton

"Portret van een vrouw op een stoel met een boek". Olieverf op karton. Pieter Ringoot.

Geschilderd in de academie van Dendermonde eind jaren 80 van de vorige eeuw.

Pieter Ringoot is wat men noemt een “academisch schilder”. Hij is niet iemand die improviseerde. Hij ging nooit voor zijn doek staan om te schilderen; zo maar. Wanneer hij begon was hij voorbereid, dan wist hij wat hij ging schilderen en hoe hij het ging schilderen, dan had hij van zijn onderwerp de nodige voorstudies gemaakt.

Een eerder werk, ook te vinden op deze website ligt aan de basis van dit schilderij.
Galerie Ringoot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Galerie Ringoot

Galerie Ringoot is een hommage aan het werk van de Belgische kunstschilder Pieter Ringoot (1921 - 2011) en de Nederlandse illustrator, schrijver en kunstschilder Hans Sturris .

Deze online kunstgalerie toont een selectie uit het werk van de kunstenaars, bestaande uit olieverfschilderijen, aquarellen, pentekeningen, Schetsen, acryl schilderijen, aquarellen en pastel tekeningen.

Via de webshop op deze pagina is het mogelijk om reproducties en prints van de werken aan te schaffen. Met de aanschaf van een reproductie steunt u het onderhoud en de activiteiten van Galerie Ringoot zodat de werken voor het nageslacht bewaard blijven en ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Galerie Ringoot is een initiatief van Stef Ringoot. Illustrator, cartoonist en grafisch vormgever (zie https://www.stefringoot.com). Kleinzoon van Pieter Ringoot en schoonzoon van Hans Sturris.

Alle werken van Galerie Ringoot


Waarom je kiest voor Portret van een vrouw op een stoel met een boek. Olieverf op karton als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Portret van een vrouw op een stoel met een boek. Olieverf op karton

Koop dit schilderij Portret van een vrouw op een stoel met een boek. Olieverf op karton van Galerie Ringoot als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 962 561
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
63 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.