Postboot MS Nordlys in de haven van Tromsø

- Werkcode: 1 095 379

Mart Houtman over Postboot MS Nordlys in de haven van Tromsø

De postboot MS Nordlys (Noorderlicht), één van de Hurtigruten schepen die vanuit Bergen in 2.500 zeemijlen en langs 34 havenplaatsen tot Kirkenes en weer terug vaart. Deze tocht duurt 12 dagen en vervoert vooral passagiers, maar ook vracht. Voor mij was het een prachtige ervaring de reis in de winter te kunnen maken. Vooral de adembenemend prachtige wereld boven de poolcirkel was fantastisch
Mart Houtman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mart Houtman

Hallo, ik ben een enthousiaste (hobby) fotograaf en fotografeer het liefst de natuur en landschappen alsmede (oude) steden.

Alle werken van Mart Houtman


Waarom je kiest voor Postboot MS Nordlys in de haven van Tromsø als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Postboot MS Nordlys in de haven van Tromsø

Koop de foto Postboot MS Nordlys in de haven van Tromsø van Mart Houtman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 095 379
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden