Potrait van de Iraanse man in zijn tapijtwinkel

- Werkcode: 693 771

Jeroen Kleiberg over Potrait van de Iraanse man in zijn tapijtwinkel

Een trotse Iraanse in zijn tapijtwinkel in de bazaar van Tabriz in Iran. Hij zit op een stoel tussen zijn tapijthandel.

De Bazaar van Tabriz is een historische markt in het centrum van Tabriz, Iran. Het is een van de oudste bazaars in het Midden-Oosten en de grootste overdekte bazaar ter wereld. Het is een van de UNESCO-werelderfgoedplaatsen van Iran.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Potrait van de Iraanse man in zijn tapijtwinkel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Potrait van de Iraanse man in zijn tapijtwinkel

Koop de foto Potrait van de Iraanse man in zijn tapijtwinkel van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 693 771
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden