Prachtige Eiffeltoren met Frans straatje, Parijs

- Werkcode: 973 907

Dana Schoenmaker over Prachtige Eiffeltoren met Frans straatje, Parijs

De Eiffeltoren is prachtig om te zien. Vanaf de verte, maar ook dichtbij. Ik liep in Parijs 's ochtends vroeg, zodat er nog weinig mensen op straat waren en ging naar het bekende staatje Rue d'Université dat uitkeek op de Eiffeltoren. Om 7 uur 's ochtends waren er evengoed al 2 fotoshoots aan de gang. De panden zijn ook prachtig en vooral met een beetje groen, geeft toch wat meer leven in de foto. Het grappige vind ik dat het balkon rechts ook de gracieusheid heeft, zoals ook de Eiffeltoren deze heeft.
Dana Schoenmaker profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dana Schoenmaker

Ik ben een enthousiaste fotograaf en woon in Hoorn . Ik houd me met name bezig met bedrijfsfotografie, interieur- en architectuurfotografie. Maar in m'n vrije tijd fotografeer ik ook graag in de natuur.

Alle werken van Dana Schoenmaker


Waarom je kiest voor Prachtige Eiffeltoren met Frans straatje, Parijs als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Prachtige Eiffeltoren met Frans straatje, Parijs

Koop de foto Prachtige Eiffeltoren met Frans straatje, Parijs van Dana Schoenmaker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 973 907
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden