Prachtige Kapel met Bogen.

- Werkcode: 862 620

Roman Robroek over Prachtige Kapel met Bogen.

Dit is een foto van een geweldig kasteel in Italië dat Rocchetta Mattei heet. Gebouwd in het midden van de 19e eeuw, was het de thuisbasis van graaf Cesare Mattei, een autodidactische arts die elektrohomeopathie oprichtte, een praktijk die voortkomt uit homeopathie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog beschadigden Duitse troepen het interieur van het gebouw. Toen de oorlog voorbij was, kon de laatste erfgenaam het gebouw niet verkopen en bood het gratis aan de gemeente Bologna aan. Ze accepteerden de donatie niet. In 1959 kocht Primo Stefanelli Rocchetta Mattei. Hij transformeerde een van de kleinere gebouwen tot een gezellig hotel met een aangrenzend restaurant. In 1989 stierf Stefanelli en het gebouw raakte in verval. Rocchetta Mattei was gesloten voor het publiek. In 2006 kondigde de oprichting van Cassa di Risparmio in Bologna de overname van Rocchetta Mattei aan. Ze hebben het gerestaureerd, wat uiteindelijk heeft geleid tot de heropening voor het publiek op 9 augustus 2015.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Prachtige Kapel met Bogen. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Prachtige Kapel met Bogen.

Koop de foto Prachtige Kapel met Bogen. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 862 620
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden