Prachtige gouden fontein beelden uit de Griekse Mythologie

van Fotografiecor .nl

Prachtige gouden fontein beelden uit de Griekse Mythologie van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 882720
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Detail van de prachtige beelden op de Venusfontein in de paleistuinen van het Loo. Venus is de Romeinse godin van liefde en schoonheid; de godin werd geboren uit het schuim van de zee.

De vergulde figuren zijn Tritons: wezens die half man, half vis zijn. Ze blazen op hun schelpen om zo de golven van de zee te bedaren. De zwanen aan de rand staan symbool voor gratie, zuiverheid, liefde en trouw.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken