Een Werk aan de Muur shop

Prachtige muur in okergeel en bruine kleuren met Apsaras in Angkor Wat

- Werkcode: 933 607

Dirk Verwoerd over Prachtige muur in okergeel en bruine kleuren met Apsaras in Angkor Wat

Devata of Apsaras zijn kleinere en meer gerichte deva's (goden) in Indiase religies, zoals het hindoeïsme en het boeddhisme. Een apsara is in de boeddhistische en hindoeïstische mythologie een onsterfelijke, hemelse nimf. Apsara's zijn mooie jonge vrouwen, hemelse danseressen en onweerstaanbare verleidsters.
Dirk Verwoerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Verwoerd

werkte aanvankelijk als reclamefotograaf voor diverse reclamebureaus en grote retailers, maar al snel kon hij zijn studiofotografie combineren met fotografie voor KLM. Daartoe vloog hij over de hele wereld en raakte geïnspireerd door de diverse culturen. Zijn fotografie voor KLM bleef niet onopgemerkt. Hij mocht jarenlang op pad voor de reisorganisatie HT Wandelreizen, welke reizen hem lieten kennismaken met de verste uithoeken van de wereld. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met architectuur fotografie en maakt hij ieder jaar nog wel een mooie fotoreis.

Alle werken van Dirk Verwoerd


Waarom je kiest voor Prachtige muur in okergeel en bruine kleuren met Apsaras in Angkor Wat als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Prachtige muur in okergeel en bruine kleuren met Apsaras in Angkor Wat

Koop de foto Prachtige muur in okergeel en bruine kleuren met Apsaras in Angkor Wat van Dirk Verwoerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 933 607
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
211 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.