Prachtige natuur in Slovenië

- Werkcode: 1 094 930

Mart Houtman over Prachtige natuur in Slovenië

Één van de vele kloven in Slovenië. Slovenië is voor een groot deel natuurpark met vele watervallen en schitterende natuur, contrasten tussen rotsmassieven en heldere meren, watervallen en smaragdgroene rivieren.
oa. het Triglav National Park en de Julische Alpen zijn zeker een bezoek waard. De kleur van deze bergstromen zijn vaak van een speciaal groen blauwe kleur dit is vaak door de koude temperatuur van het water
Mart Houtman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mart Houtman

Hallo, ik ben een enthousiaste (hobby) fotograaf en fotografeer het liefst de natuur en landschappen alsmede (oude) steden.

Alle werken van Mart Houtman


Waarom je kiest voor Prachtige natuur in Slovenië als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Prachtige natuur in Slovenië

Koop de foto Prachtige natuur in Slovenië van Mart Houtman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 094 930
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden