Pride II

van Jesper Krijgsman

Pride II van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 564060

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132 119 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 200 cm x 95 cm — 2019

Ik voel me zowel gelukkig als verbaasd om te leven in een wereld vol met prachtig rijke en gevarieerde flora en fauna. Soms voel ik me echter onzeker over de toekomst.

De natuur kan mooi zijn: een herinnering dat alles vol leven is en in veel ecosystemen naast elkaar kan leven. Als ik mijzelf aan deze verbondenheid tussen alle organismen herinner, geeft dit mij een gevoel van verbondenheid en trots.

Naarmate we meer leren over de uitdagingen waarmee het natuurlijke erfgoed en de ecosystemen van onze planeet worden geconfronteerd, hoop ik anderen te inspireren om te voelen hoe ik over de natuur voel en kijk ernaar met een gevoel van altruïsme en verwondering. Een gevoel niet alleen van hier en nu, maar van miljoenen jaren van evolutie in het verleden, en de toekomst ervan.

De toekomst van veel natuur en biodiversiteit is het beschermen waard. Als soort moeten we het niet als vanzelfsprekend beschouwen. We moeten trots zijn op biodiversiteit om instandhouding te waarborgen.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken