Werkcode: 252477

Primark Almere, kleding supermarkt

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
82 gratis verzending!
Primark Almere, kleding supermarkt van Sven Wildschut

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Sinds de komst van de Primark heb ik geleerd dat er zoiets bestaat als een kleding supermarkt. Bussen uit het hele land komen mensen brengen om hier goedkoop te shoppen. Eerst stond hier de Metropool, ons prachtige theater in Almere. Ik herinner mij nog goed hoe ik daar als klein kind naar prachtige voorstellingen ging. Daar is nu niets meer van terug te zien. De Primark is wel een klanten trekker geworden voor het centrum. Vele mensen lopen daarna nog een rondje in de stad, en dat is dan altijd goed te zien aan hun Primark tasjes.

Over Sven Wildschut

Sven Wildschut profielfotoSven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken