Project #RGBMetTulp2019

- Werkcode: 713 856

Susan Hol over Project #RGBMetTulp2019

RGB staat voor RijkGevuldBloemstilleven. Bij deze versie vraag ik de deelnemers om hun tulpen samen met een voor hen bijzonder 'ding' te fotograferen. Dat 'ding' werd bijvoorbeeld een prachtig gedecoreerde muur achter een bos tulpen, een geliefde tussen de tulpen, een schilderijtje van een overleden zus naast tulpen, een bosje tulpen naast een klok die een vader ooit zelf heeft gebouwd, beeldjes van een buddha en merels bij en tussen de tulpen, glazen vogeltjes vanuit Leerdam en een Delftsblauw tulpenbord naast een vaas met tulpen, erfstukken als vaasjes (met tulpen erin), kaarsenhoudertjes naast een bosje tulpen, een zelfgemaakt schilderijtje boven een bos tulpen enzovoort. Al deze 'dingen' zijn in het beeld verwerkt. De achtergrond is een boek over tulpen uit 1910! Het was een cadeautje van een vriendin die het ergens vond.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Project #RGBMetTulp2019 als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Project #RGBMetTulp2019

Koop dit digital art werk Project #RGBMetTulp2019 van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 713 856
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden