Project #RGBMetTulp2019

van Susan Hol

Project #RGBMetTulp2019 van Susan Hol

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 713876

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 1 dag en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
166 149 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

RGB staat voor RijkGevuldBloemstilleven. In december 2020, de laatste maand van het 'coronajaar', leg ik de laatste hand aan het project #6RGBMetTulp. #6? Ja! #6! Zes heerlijke projecten, met fijne mensen, hard werken (vooral voor mij dan ;-) ) en veel genieten voor ons allemaal. Dit jaar, 2020, wilde ik de tulpen in de foto's zelf helemaal apart alleen in het zonnetje zetten. Ze zijn zo mooi op zichzelf! Dus begon ik met 1 foto, bewerkte deze en plaatste het resultaat in de FB-tulpengroep. De reacties waren heel enthousiast, dus blijkbaar was dit ook voor anderen best een goed idee ;-) De volgende dag bewerkte ik foto 2 en plaatste het resultaat in de FB-tulpengroep, de dag daarop foto 3, tot er in totaal na 45 dagen 45 kunstwerkjes waren verschenen. Van sommige ingestuurde series tulpenfoto's, bijvoorbeeld de weg van frisse verse tulp tot uitgebloeid frutsel (ook prachtig), maakte ik een compositie. En toen riep iemand: 'Wow! Het zijn allemaal plaatjes! Ik wil een kaartenboekje!' Het werden setjes ansichtkaarten met kunstwerkjes naar keuze. In mijn blog op www.susanhol.nl (Blogs, Projecten beeldend) vind je er meer over.

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Susan Hol profielfotoLaatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Kijk op mijn algemene site (https://www.susanhol.nl) en/of mijn kunstenaarssite (https://susanhol.exto.nl).

Alle werken