Project #RGBMetTulp2020

- Werkcode: 713 876

Susan Hol over Project #RGBMetTulp2020

RGB staat voor RijkGevuldBloemstilleven. In december 2020, de laatste maand van het 'coronajaar', leg ik de laatste hand aan het project #6RGBMetTulp. #6? Ja! #6! Zes heerlijke projecten, met fijne mensen, hard werken (vooral voor mij dan ;-) ) en veel genieten voor ons allemaal. Dit jaar, 2020, wilde ik de tulpen in de foto's zelf helemaal apart alleen in het zonnetje zetten. Ze zijn zo mooi op zichzelf! Dus begon ik met 1 foto, bewerkte deze en plaatste het resultaat in de FB-tulpengroep. De reacties waren heel enthousiast, dus blijkbaar was dit ook voor anderen best een goed idee ;-) De volgende dag bewerkte ik foto 2 en plaatste het resultaat in de FB-tulpengroep, de dag daarop foto 3, tot er in totaal na 45 dagen 45 kunstwerkjes waren verschenen. Van sommige ingestuurde series tulpenfoto's, bijvoorbeeld de weg van frisse verse tulp tot uitgebloeid frutsel (ook prachtig), maakte ik een compositie. En toen riep iemand: 'Wow! Het zijn allemaal plaatjes! Ik wil een kaartenboekje!' Het werden setjes ansichtkaarten met kunstwerkjes naar keuze. In mijn blog op www.susanhol.nl (Blogs, Projecten beeldend) vind je er meer over.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Project #RGBMetTulp2020 als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Project #RGBMetTulp2020

Koop dit digital art werk Project #RGBMetTulp2020 van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 713 876
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
125,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden