Prometheus bij Rockefeller Center New York

- Werkcode: 135 064

JPWFoto over Prometheus bij Rockefeller Center New York

In het commerciële centrum van New York bevind zich het bekende Rockefeller Center (tip: bezoek eens de top van dit gebouw voor een mooi uitzicht!). Een gebied met 19 hoge gebouwen, waartussen een centraal plein is gevestigd. Een prominente plek wordt ingenomen door dit beeld van beeldhouwer Paul Menship. Het vormt zijn weergave van Prometheus, een figuur uit de Griekse Mythologie. "De Vooruitdekende". Prometheus was er op gericht de mens wederzijds respect bij te brengen. In Nederland vormt Prometheus de mascotte van TU Delft.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Prometheus bij Rockefeller Center New York op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Prometheus bij Rockefeller Center New York

Koop de foto Prometheus bij Rockefeller Center New York van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 135 064
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden