Pruimen - Antieke tekening van Pruimen

van Jan Keteleer

Pruimen - Antieke tekening van Pruimen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 479638
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
84 gratis verzending!

Omschrijving

Pruimen - Antieke tekening van Pruimen

Bloemen collectie
© ontworpen door Jan Keteleer

Als je aan pruimen denkt, vooral als het gaat om hoe ze hier worden afgebeeld, wat stel je je dan voor? Het is gemakkelijk voor onze gedachten om naar bepaalde tijden van het jaar te keren. Pruimen kunnen voor veel mensen een seizoensgebonden traktatie zijn. Voor anderen herinneren ze hen aan alles wat het zomerseizoen te bieden heeft.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken