Een Werk aan de Muur shop

Prunus Black Ink

- Werkcode: 673614

EH? by ILSEHA over Prunus Black Ink

Een bewerkte foto van een “Prunus Padus” met een houten vlonder op de achtergrond. In het Nederlands is deze schoonheid ook wel bekend als “Vogelkers”. In het engels zijn er meerdere namen voor maar de naam die er voor mij uitsprong, was “Hagberry”. Blijkbaar mocht het hout van deze boom nergens voor gebruikt worden in een deel van Schotland omdat het gezien werd als een heksenboom. Wat op zich kan kloppen aangezien andere bronnen aangeven dat deze boom gebruikt werd voor medische doeleinden. Daarnaast werd er ook genoemd dat als je de schors van deze boom bij de deur plaatst, je plagen kan weren!
EH? by ILSEHA profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door EH? by ILSEHA

Natuurfotografie met een twist!
Voor EH? by Ilseha heb ik werken gecreëerd die door hun ontwerp de fantasie doen prikkelen. Door een foto meerdere keren te spiegelen en weer samen te voegen, ontstaat er een geheel ander beeld. Een beeld dat niet altijd meteen te plaatsen is en daardoor vaak tot de verbeelding gaat spreken! 

De symmetrie van het geheel voegt echter ook een bepaalde rust toe aan het beeld waardoor het niet overweldigend wordt om naar te kijken. Misschien omdat de werken door deze symmetrie ook wel doen denken aan mandala’s, afbeeldingen die soms gebruikt worden om te helpen bij meditatie.
Door de natuur als onderwerp te nemen van de foto’s, wordt het rustgevende effect van de werken nogmaals versterkt. Het is namelijk meermaals bewezen dat de natuur een helend effect heeft op mensen! Daarnaast zijn er ook onderzoeken die uitwijzen dat mooie dingen een positief effect hebben op de stemming en het algehele geluksgevoel van mensen. En de schoonheid die de natuur te bieden heeft, is natuurlijk ongeëvenaard!
Door de combinatie van deze aspecten zijn de werken van EH? by Ilseha dus een bijzondere toevoeging aan uw omgeving. En door de verschillende stijlen die er te krijgen zijn, is er altijd wel een die perfect past bij de rest van uw interieur!

Alle werken van EH? by ILSEHA


Waarom je kiest voor Prunus Black Ink op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Prunus Black Ink

Koop de foto Prunus Black Ink van EH? by ILSEHA op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 673614
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.