Een Werk aan de Muur shop

Puh Zwaartekracht

- Werkcode: 27 975

Susan Hol over Puh Zwaartekracht

De originele foto van dit werk stamt uit 2011. Op aanraden van mijn docent fotografie maakte ik een landschapsfoto met een steen op de voorgrond. Een item op de voorgrond, zo leerde hij mij, maakt het beeld sprekender. Hij heeft gelijk. Er is echter 1 groot bezwaar: ik vind het toch nog saai. Dus ging ik in photoshop spelen met de steen en de foto. Pas 6 jaar later, met veel proberen en weer laten liggen, was ik tevreden over het beeld: een speels landschap waarin de zwaartekracht geen rol lijkt te spelen, of toch wel? Verwarring zaaien is leuk, je blijft dan kijken en proberen te snappen wat je ziet. Het geeft je nieuwe perspectieven!
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Puh Zwaartekracht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Puh Zwaartekracht

Koop dit digital art werk Puh Zwaartekracht van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 27 975
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
168,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.