Een Werk aan de Muur shop

Pure natuurlijke schoonheid

- Werkcode: 925 362

Arjen Roos over Pure natuurlijke schoonheid

Een warm en zacht portret van een jonge vrouw met lang haar in de wind. Het werk is dynamisch belicht en er is creatief gebruik gemaakt van onscherpte. Een 'natural beauty' in z'n puurste vorm. Haar pose resulteert in een prachtig lijnenspel.

Door het gebruikte kleurenpallet ontstaat een zachtbruin werk wat in menig interieur mooi zal passen. Door het naakte onderwerp wellicht wat gewaagd maar zeker een bijdrage aan het pure en onschuldige portret wat hiermee ontstaat.

In mijn stijl van werken gebruik ik graag contrasten die zowel in de belichting, de onderwerpen of in het kleurenpallet te ontdekken zijn. Tevens gebruik ik graag de kleur rood ergens in een werk waardoor deze kleur als een rode draad in mijn werken terugkomt. Soms als een klein accent of soms in een echte hoofdrol zoals de vele werken met rode jurken.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Pure natuurlijke schoonheid op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pure natuurlijke schoonheid

Koop de foto Pure natuurlijke schoonheid van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 925 362
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.