Purple Dotty bloem van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 56697
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Foto van een mysterieuze, paarse bloem, genomen in Adelaide Botanic Garden op een mooie reis door Australië. De bloem is voor mij mysterieus, vanwege de kleuren en omdat ik de naam nog niet heb weten te achterhalen. Maar de bolvorm van de bloemen, in een soort parapluvorm, sprak mij erg aan. Ook de vorm van de bloemen zelf, een knopje met sprietjes, maken de bloem interessant genoeg om te fotograferen.

Ik heb de foto wel behoorlijk bewerkt, om er meer pit en een aparte uitstraling aan te geven. De blauwe en paarse kleuren gaan mijns inziens goed samen en geven het geheel ook een vintage look.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken