Purple Dotty bloem

- Werkcode: 56 697

Arja Schrijver Fotografie over Purple Dotty bloem

Foto van een mysterieuze, paarse bloem, genomen in Adelaide Botanic Garden op een mooie reis door Australië. De bloem is voor mij mysterieus, vanwege de kleuren en omdat ik de naam nog niet heb weten te achterhalen. Maar de bolvorm van de bloemen, in een soort parapluvorm, sprak mij erg aan. Ook de vorm van de bloemen zelf, een knopje met sprietjes, maken de bloem interessant genoeg om te fotograferen.

Ik heb de foto wel behoorlijk bewerkt, om er meer pit en een aparte uitstraling aan te geven. De blauwe en paarse kleuren gaan mijns inziens goed samen en geven het geheel ook een vintage look.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Purple Dotty bloem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Purple Dotty bloem

Koop de foto Purple Dotty bloem van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 56 697
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden