• Quote: Wijn drinken op de bank. Met kat: like a sir. van Anora Creations thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 315458

Quote: Wijn drinken op de bank. Met kat: like a sir.

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Quote: Wijn drinken op de bank. Met kat: like a sir. van Anora Creations

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is een digitale illustratie, gemaakt met een tekenpad. De quote vertaald naar het Nederlands: "Wel nu, laat ons gaan wijnproeven op de bank". Voor het woord 'wijnproeven' heb ik het effect van brushlettering gebruikt. Met een illustratie van een kat die als een echte heer met monocle en krulsnor een glas wijn vasthoudt. Een illustratie met humor, leuk voor wie van katten en wijn houdt of wie fan is van de Like a sir meme.
Deze zwart-wit illustratie is zowel verkrijgbaar met zwarte tekst op witte achtergrond, als met witte tekst op zwarte achtergrond.

Over Anora Creations

Anora Creations profielfotoHoi! Mijn naam is Anna Naomi. Al van kleins af aan ben ik dol op creativiteit. Tekenen, verven, knutselen, dansen, muziek maken, schrijven: elke vorm van creativiteit maakt me enthousiast. Inmiddels ben ik 26 jaar en nog even gek op mijn creatieve bezigheden. Ik hou me onder andere bezig met grafische opdrachten en art department projecten in film&theater. De visuele wereld vind ik heel interessant. Ik zie altijd een uitdaging in het creëren van een bepaald beeld, een sfeer of zelfs een gehele beleving. Eén van mijn favoriete bezigheden is tekenen. Illustraties maken het leven leuk! Ze fleuren de boel op en vertellen een verhaal. Het leek mij heel gaaf om mijn illustraties met anderen te delen, dus opende ik mijn webshop bij Werk Aan De Muur. Ik hoop dat jullie genieten van mijn creativiteit!

Alle werken