Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 1 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

ROOM WITH A VIEW

- Werkcode: 975 430

db Waterman over ROOM WITH A VIEW

ROOM WITH A VIEW is een Mixed Media / Collage kunstwerk. Dit wil zeggen dat ik verschillende materialen heb gebruikt om dit schilderij te maken.
Als ondergrond een collage van tijdschriften papier met allerlei teksten en lettertjes. Die goed zichtbaar worden als het werk eenmaal groot geprint is.
Over de collage heb ik een soort serpentines geschilderd met acrylverf.
En tenslotte heb ik met zwart en witte acrylverf een raam geschilderd en een meisje met een verrekijker.

Zoals heel vaak heb ik gebruik gemaakt van een kind in dit kunstwerk, omdat ik daarmee de kijker wil laten kijken door de ogen van het kind. Zoals die het leven ervaart.
Tegelijkertijd wil ik de kijker mee terug nemen naar de eigen jeugd. Alsof je naar een oude foto kijkt van vroeger.
Met dit schilderij wil ik ook laten zien dat kinderen tegenwoordig vaak 'opgesloten' leven in een veilige omgeving terwijl buiten allerlei leuke en opwindende dingen te beleven zijn. Maar kinderen spelen veel te weinig buiten.

Dit kunstwerk zal door de streetart uitstraling met vrolijke kleuren, fantastisch staan in elk interieur, van een werkplek op kantoor, een industrial interieur tot aan een woonkamer.

Veel kleine details zullen zichtbaar worden als het werk eenmaal geprint is op een groot formaat!
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor ROOM WITH A VIEW op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

ROOM WITH A VIEW

Koop de illustratie ROOM WITH A VIEW van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 975 430

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
316,-285,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.