Racen in de sneeuw

- Werkcode: 469 473

Richard Kortland over Racen in de sneeuw

Tijdens de 6 uur van Spa Francorchamps 2019 voor het FIA WEC werd er onder winterse omstandigheden gereden. Het was erg wisselvallig weer waar op het ene moment de zon scheen en even later trok er weer een sneeuwbui over.

Deze foto is tijdens zo'n sneeuwbui gemaakt. Je ziet hier de Toyota TS050 Hybrid van Fernando Alonso/Kazuki Nakajima/Sebastien Buemi in de slipstream van de Rebellion R13 van Thomas Laurent/Gustavo Menezes/Nathanael Berthon vechten voor de 2e plaats in de race.

Uiteindelijk zou de Toyota de race winnen en de Rebellion zijn 2e plaats behouden.
Richard Kortland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Richard Kortland

Mijn naam is Richard Kortland. Ik ben letterlijk vanaf mijn geboorte op racecircuits opgegroeid. Eerst motorcross en later autosport. In de loop van de tijd ben ik dit gaan combineren met mijn andere hobby: fotografie.
Ik ben dan ook meerdere keren per jaar op motorcross circuits, langs rallyproeven of op circuits zoals Zandvoort, Zolder, Spa-Francorchamps en Le Mans te vinden. Met name de 24 uurs race op laatstgenoemd circuit is al sinds 2008 mijn grote passie. Veel van mijn fotografie werk zal dan ook daar vandaan komen.

Alle werken van Richard Kortland


Meer weten over Richard Kortland?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Racen in de sneeuw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Racen in de sneeuw

Koop de foto Racen in de sneeuw van Richard Kortland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 469 473
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden