Racen in de sneeuw van Richard Kortland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 469473
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Tijdens de 6 uur van Spa Francorchamps 2019 voor het FIA WEC werd er onder winterse omstandigheden gereden. Het was erg wisselvallig weer waar op het ene moment de zon scheen en even later trok er weer een sneeuwbui over.

Deze foto is tijdens zo'n sneeuwbui gemaakt. Je ziet hier de Toyota TS050 Hybrid van Fernando Alonso/Kazuki Nakajima/Sebastien Buemi in de slipstream van de Rebellion R13 van Thomas Laurent/Gustavo Menezes/Nathanael Berthon vechten voor de 2e plaats in de race.

Uiteindelijk zou de Toyota de race winnen en de Rebellion zijn 2e plaats behouden.

Dit werk wordt aangeboden door Richard Kortland

Richard Kortland profielfotoMijn naam is Richard Kortland. Ik ben letterlijk vanaf mijn geboorte op racecircuits opgegroeid. Eerst motorcross en later autosport. In de loop van de tijd ben ik dit gaan combineren met mijn andere hobby: fotografie.
Ik ben dan ook meerdere keren per jaar op motorcross circuits, langs rallyproeven of op circuits zoals Zandvoort, Zolder, Spa-Francorchamps en Le Mans te vinden. Met name de 24 uurs race op laatstgenoemd circuit is al sinds 2008 mijn grote passie. Veel van mijn fotografie werk zal dan ook daar vandaan komen.

Alle werken